Autovakuutus

Löydä itsellesi paras autovakuutus. Tutustu yhtiöiden tarjouksin ja siirry laskemaan hinta vakuutusyhtiön sivuille!

POP vakuutus
Todennäköisesti halvin autovakuutus! Nyt myös jopa -25 % alennusta alle 55 km ajaville ja 83 % maksimibonus. POP Vakuutuksella on EPSI Rating Vakuutus 2023 -tutkimuksen mukaan vakuutusalan tyytyväisimpiin kuuluvat asiakkaat. Laske hinta ja osta autovakuutus!

Fennia
Nopeasti apua, jos vahinko sattuu! Autoapu 24h -palvelu on käytössäsi kaikenlaisissa ajoneuvovahingoissa Suomessa ja ulkomailla. Voit saada uuteen kaskovakuutukseen heti jopa 70 % maksimibonuksen.

IF
If on Pohjoismaiden suurin autovakuuttaja ja meillä saat rahoillesi vastinetta*. Kulkeepa autosi polttoaineella tai sähköllä, saat vakuutuksen aina myös kuukausimaksulla. Huomioimme ajokilometrisi, saat heti 80 % bonuksen täyskaskoon ja autamme 24/7, jos autoosi tulee vika tai joudut kolariin. (*Asiakastyytyväisyystutkimus EPSI Rating 2023.).

Pohjola Vakuutus
Pohjola Autovakuutus korkealla lähtöbonuksella ja nopealla bonuskertymällä kaikille autoillesi. Vahingon sattuessa bonusturva suojaa bonusmenetykseltä ja apunasi ovat Pohjola Vahinkoapu ja laaja kumppaniverkostomme. Nyt saat uusiin henkilöautoihin kaskoihin 20 %:n verkko-ostajan edun. Tartu etuun ja osta vakuutus verkosta!

Lähitapiola
Valitse Suomen suosituin autovakuutus ja voita vuoden bensat! Lasivakuutus korvaa ikkunavauriot ilman omavastuuta. Maksuton hinaus, jos autosi jättää tien varteen. Kerrytät S-ryhmän Bonusta ja saat keskittäjän etuna jopa -17 % alennusta vakuutusmaksuista.